Johanis președinte – mergeți la vot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dragii mei ,asta e opțiunea mea ,pe care nu mi-am făcut-o în urma dezbaterilor, ci cu mult înainte,de fapt așa a fost la mine la toate alegerile la care am participat.La mine, nu a contat nicicând ,cine strigă mai tare,care stă mai drept sau care e mai bine îmbrăcat. Nu a contat nici care are mai multe fițuici, sau care e mai bine documentat,are timp 5 ani de zile să se pună la punct și de fapt contează mai mult ce consilieri își aduce lângă el.

Apropo de oamenii care îl înconjoară,domnul Ponta văd că se afișează alături de Tăricianu ,cel care ca prim ministru a reușit un lucru ,,fantastic” ,la creștere de 8% să facă un deficit de 7%.În altă ordine de idei a fost cel care la așa o creștere a industriei,nu a vrut să aplice legea de mărire a salariilor cadrelor didactice cu 50%,lege votată cu majoritate de parlament și promulgată de președinte.Motivul incredibil a fost că nu are bani,la o creștere de 8% a economiei ,după cum spuneam Să nu uităm că a fost primul,, răzgândeanu”,din politica românească!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

În bătălia de ieri domnul Ponta a mai spus încă o minciună pe lingă zecile de până acum .A spus că ÎCCJ ,l-a achitat în procesul plagiatului ceea ce nu este adevărat, el a primit NUP ,adică ne începerea urmăriri penale ,care e cu totul altceva.Adevărul e că ar trebui spuse mult mai multe lucruri despre domnul Ponta și al său prim ministru ,dar las pe alții mult mai documentați să le spună.

Mă surprinde ce repede uită românii ce li se întâmplă .și fac aceleași greșeli de 25 de ani care iată că au trecut ,de libertate și democrație falsă!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Păcat de morții de la așa zisa revoluție care și aia ne-a fost confiscată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *