Servicii Promovare / Optimizare Site SEO

În această postare, câteva cuvinte  despre ce  înseamnă promovarea unui site, prin folosirea SEO, primite de la un prieten.

De ce este bine  să alegem acest tip de serviciu? Ei bine este cel mai ieftin şi cel mai recomandat pe o perioadă îndelungată! Dacă se alege un tip de serviciu PPC în detrimentul acestui tip de serviciu, pot afirma cu tărie că se va cheltui cel puţin dublu ! Costurile sunt mult mai ridicate iar din totalitatea de 100% din vizitatori, pe site-ul dumneavoastră vor ajunge aproximativ 20%. Totodată trebuie luat în calcul că atunci când nu mai există bani în contul din care se plăteşte pentru serviciu PPC, automat site-ul dumneavoastră va dispărea din motoarele de căutare!

Însă tot aici putem vorbi şi despre modul în care se recomandă să se facă Optimizarea SEO şi Promovarea Site-ului . Pentru a nu fi penalizaţi de motorul de căutare GOOGLE, trebuie să se facă WHITE HAT SEO cum fac cei de la www.seowebconsulting.net şi nici de cum Servicii SEO de Black Hat sau Gray Hat SEO . Tehnica SEO se poate împărţii în două mari categorii şi anume SEO ONPAGE şi SEO OFFPAGE . În partea de Seo Onpage trebuie luat în calcul corectitudinea meta tagurilor, a titlului, lungimea lor precum şi densitatea lor. În partea de SEO OFFPAGE se vorbeşte despre link building , backlink-uri dar totodată şi calitatea acestora, însă despre toate acestea voi vorbi într-un articol viitor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *