Înainte la sarmale
Dragii mei ,mai zilele trecute,dragul nostru Mircea Hodârnău,ne provoca la un concurs pe FB a cărui premiu ,era degustarea de sarmale făcute de minunata doamnă Hălmaciu câştigătoarea premiului la ziua recoltei.Iată că azi ciştigătorii, au participat la o cină de degustare de sarmale la Traube
.Sincer să fiu eu sunt mare mâncător de sarmale,dar ce am văzut în această seară m-a lăsat mut.Bine,gustul şi aromele erau deosebite ,de prezentare ce să mai vorbesc.Până acum nu am mai mâncat sarmale în dovleac,dar să ştiţi că e cava super,pentru care trebuie să îi mulţumim doamnei Hălmaciu pentru reţetă.Seara s-a încheiat cu bancuri extra spuse de vecinul meu de masă,a cărui nume îmi pare rău că nu l-am reţinut. În rest am fost toţi de-ai noştri deci nu a fost loc de fâsticeli căci ne ştim bine.